Tuesday, January 18, 2011

18.1.2011: KENANGAN DALAM KELAS 5TEKNIKAL


Assalamualaikum,
Hari ni paling best......sebelum balik sek, budak 5T kemas kelas,,,termasuk lah ak..hehehe
tapi yang tak boleh belahnye, ade seorang mamat ni , name dia eydin. Suka sangat kacau orang....dia buat semua orang marah ari ni...termasuk lah ak...geram jugak ak dengan dia.....
tapi tak kisah,dia yang membuat kelas tu ceria waktu tu.....
name budak2 yang kemas kelas ialah Perempuan (Alia,Ain,Rashidah,Atikah,Norrehean,Maisarah)
lelaki (Eydin,Firdaus,Izat, Iqbal)....
Bila nak dekat pukul 1.30p.m. pakat semua nak balik..tinggal lah ak,Rasyidah,Atikah,Miasarah, Firdaus n Eydin....kami semua kemas kelas sampai pukul 2.30p.m macam tu ar.... time pakat kalut nak balik..tiba2 hujan,ini gara2 eydin yang menyanyi pada waktu tu....semua orang tertunda nak balik...lagi pun dia orang ade yang baik naik basikal,motor,n jalan kaki...pengankutan dia orang mane ade bumbung..pasal tu kena tunggu hujan berhenti...
Masa time hujan lebat tu, eydin mengacau rashidah...dia guna manilekat  untuk bercakap kaut...
rashidah mula marah terus tolak manilekat tu ke mulut dia...tak ke sakit time tu....kalau ak jadi rashidah dah lame ak bagi buku lima kat muka dia..hehehehe (cakap je bukan buat pun)...
ak pun dia kacau...tapi cuma usik2 je....hehehe..Bila dia kacau ak, mulut ak tak lepas kata dia..mampai tak larat nak kutuk dia dah....
Lepas hujan renyai2 kami pun balik...sebelum nak balik sempat lagi ak kat eydin tu...
yang buat buat tambah bengan dengan dia,eydin tu boleh gelak bila ak jalan kaki ke perhentian bas..mentang2 firdaus antar dia balik....happy lah dia tu....
Tapi keseluruhan hari ni best.....

No comments:

Post a Comment